FARGEAU

online procesoptimalisatie

FARGEAU
Damsterdiep 69B
9711SJ
Groningen
050 - 313 26 00
Ferry Zonnevylle Contactgegevens

Software voor universiteiten en onderzoeksinstellingen

Fargeau heeft in de afgelopen jaren enkele pakketten ontwikkeld die zeer geschikt zijn voor universiteiten en onderzoeksinstellingen. Zo hebben we het promovendusvolgsysteem Hora Finita. Top Publication Tool voor beoordeling van de wetenschappelijke output van onderzoekers en Mojo Congresregistratie voor het organiseren van evenementen en conferenties met uitgebreide ondersteuning voor online abstract handeling.

Hora Finita - Promovendusvolgsysteem & kwaliteitsmanagement

Hora Finita is een promovendus volgsysteem dat zorg draagt voor de bewaking en het optimaliseren van het bedrijfsproces rondom de promoties. Voor alle betrokken bij een promotietraject is een uitgebreide workflow ingebouwd met volop inzicht in het traject en de nodige voortgangsbewaking.

Meer lezen…

banner-hora-finita-promovendusvolgsysteem2.jpg

Top Publication Tool

De Top Publication Tool analyseert publicaties uit verschillende databases en vergelijkt deze met informatie over de journals. Deze analyses kunnen gebruikt worden om op verschillende aggregatieniveaus uitspraken te doen over de wetenschappelijke output.

Meer lezen…

Analyse van wetenschappelijke publicaties

Mojo Congresregistratie

Mojo Congresregistratie is een totaal oplossing voor het organiseren van (wetenschappelijke) congressen en evenementen. Alle aspecten komen aanbod, van marketing, tot het versturen van mailings, het opzetten van een mobiele website tot het registeren van de deelnemers. Facturatie en online betalen zijn uiteraard ook veel gebruikte functies. Als laatste biedt Mojo Congresregistratie uitgebreide ondersteuning voor abstracthandeling van call for papers tot het beoordelen van abstracts.

Meer lezen…

app-mockup.png
 

Bas & Ferry wordt Fargeau…

Beste lezer,

Hartelijk dank voor het bezoeken van onze vernieuwde website. Mogelijk had u een andere naam en vormgeving verwacht. Dat kan kloppen, want vanaf januari 2015 gaan we verder onder de naam Fargeau en daar hoort ook een nieuwe website en huisstijl bij.

Verandert er nog meer dan alleen de naam en de website? Eigenlijk niet, de dienstverlening blijft precies zoals u het gewend bent van ons: persoonlijk en op maat!

Ferry, Rob, Tom, Henk en Thomas hopen u in 2015 weer volop van dienst te kunnen zijn!

Met vriendelijke groet,

Ferry Zonnevylle
Fargeau
050 313 26 00

×
Vacature PHP ontwikkelaar Groningen