FARGEAU

online procesoptimalisatie

FARGEAU
Damsterdiep 69B
9711SJ
Groningen
050 - 313 26 00
Ferry Zonnevylle Contactgegevens

Maatwerk software ontwikkeling

Wij helpen u om uw bedrijfsproces effectiever, beter en slimmer in te richten met behulp van internettechnologie. Naast strategisch advies over het benutten van de vele kansen dat internet u biedt, kunnen wij uw internetambities ook daadwerkelijk realiseren met behulp van effectieve maatwerk webapplicaties. Laat uw bedrijf groeien met de maatwerk software van Fargeau! Bedrijfsprocessen optimaliseren met behulp van internettechnieken, dat is waar we goed in zijn.

Specifieke situaties vragen vaak om specifieke oplossingen. Bij Fargeau ontwikkelen we geavanceerde maatwerk online toepassingen, die naadloos aansluiten bij uw organisatie en werkwijze.
Laat internet vóór u werken; realiseer meerwaarde én besparingen met onze intelligente webapplicaties.

Fargeau is een betrouwbare en betrokken realisatiepartner voor uw complexe online ontwikkeltraject.
Wij hebben de expertise en ervaring in huis om uitgebreide maatwerk webapplicaties op een solide én flexibele wijze op te zetten.

Bedrijfskritische software vergt goed doordachte en opgezette technieken. Onze uitgebreide kennis en ervaring met maatwerk softwareontwikkeling, heeft geleid tot een zeer gedegen en solide framework, die als basis geldt voor alle applicaties. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijfsproces optimaal draait, maar vooral ook blijft draaien.

Bij Fargeau ontwikkelen we software om te groeien, onze software is:

Kosten-effectief

Dankzij het gebruik van het framework besparen we gemiddeld vier tot zes weken ontwikkeltijd.
Daarnaast zijn alle bij Fargeau ontwikkelde applicaties vrij van terugkerende licentiekosten. De benodigde systemen en serversoftware zijn (net als onze software) gebaseerd op open-source technieken, hiermee realiseren we een nóg grotere besparing.

Schaalbaar

Wanneer uw organisatie verder groeit en ontwikkelt, is het van belang dat de software met u mee kan groeien. Dankzij onze nuchtere visie ontwikkelen we vanuit de gedachte dat je eenvoudig moet beginnen. Onze software is modulair opgezet zodat toekomstige uitbreidingen eenvoudig en snel gerealiseerd kunnen worden.

Solide

Als continuïteit en zekerheid van uiterst belang is, zorgen wij, dankzij onze diepgaande kennis, voor een internetoplossing die blijft draaien, net als uw organisatie.

Eenvoudig om mee te werken

Bij Fargeau vinden we het belangrijk dat iedereen met onze software kan werken én dat het prettig is om mee te werken. U heeft geen uitgebreide technische kennis of ervaring nodig om onze oplossingen te kunnen gebruiken. Al onze applicaties zijn zeer gebruikersvriendelijk.

Veilig

Vaak wordt de beveiliging van software aan het einde van het ontwikkeltraject onderzocht en aangepakt. Bij onze aanpak maakt veiligheid een integraal deel uit van de ontwikkeling. Vanaf het begin van het ontwikkelproces dragen wij zorg voor de veiligheid van uw software. Zo waarborgen wij veiligheid en integriteit van uw software.

Bent u geïntresseerd en wilt u meer informatie of een afspraak? Neem contact met ons op!

 

Ja, ik wil meer informatie over Maatwerk software ontwikkeling!

Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

onderwerp
*
uw naam
*
bedrijfsnaam
telefoon
email
*
bericht
*
 

Bas & Ferry wordt Fargeau…

Beste lezer,

Hartelijk dank voor het bezoeken van onze vernieuwde website. Mogelijk had u een andere naam en vormgeving verwacht. Dat kan kloppen, want vanaf januari 2015 gaan we verder onder de naam Fargeau en daar hoort ook een nieuwe website en huisstijl bij.

Verandert er nog meer dan alleen de naam en de website? Eigenlijk niet, de dienstverlening blijft precies zoals u het gewend bent van ons: persoonlijk en op maat!

Ferry, Rob, Tom, Henk en Thomas hopen u in 2015 weer volop van dienst te kunnen zijn!

Met vriendelijke groet,

Ferry Zonnevylle
Fargeau
050 313 26 00

×
Vacature PHP ontwikkelaar Groningen