FARGEAU

online procesoptimalisatie

FARGEAU
Damsterdiep 69B
9711SJ
Groningen
050 - 313 26 00
Ferry Zonnevylle Contactgegevens

Promovendus kwaliteits- en volgsysteem

banner-hora-finita-promovendusvolgsysteem2.jpg
  • Meer inzicht en transparantie
  • Verhoging in de promotierendementen
  • Efficiënter en meer servicegericht proces
  • Centrale registratie van communicatie en gegevens

 

Hora Finita is een compleet en veelzijdig PhD-volgsysteem. Het vervangt de diverse promotie-volgsystemen die de afzonderlijke faculteiten van de RUG gebruikten. Daarbij ligt de focus op gebruiksvriendelijkheid en kwaliteitsmanagement.

Voor de Rijksuniversiteit Groningen ontwikkelde Fargeau de webapplicatie Hora Finita. Met dit gebruiksvriendelijke systeem kan de RUG al haar promotietrajecten van A tot Z registreren, monitoren en zonder onnodige vertraging laten verlopen. Van de start van het traject tot en met de plechtigheid en de uitreiking van de bul.

Hora Finita is grotendeels bottom up ontwikkeld, dat wil zeggen dat het primair ontwikkeld is op basis van input van de gebruikers van de verschillende Graduate Schools. Hun input heeft geleid tot alle mogelijkheden en soepel verlopende workflow.

Bovenop alle mogelijkheden voor de gebruikers zorgt Hora Finita voor de benodigde management informatie en biedt Hora Finita volledige transparantie voor alle betrokkenen.
 Van promovendus, promotor tot aan de medewerkers van het promotiebureau en de afdeling communicatie aan toe, voor iedereen is er een omgeving ontwikkeld met op maat gemaakte functionaliteit.

Bekijk de productpagina van het promovendusvolgsysteem Hora Finita voor meer informatie.

Ja, ik wil meer informatie over Promovendus kwaliteits- en volgsysteem!

Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

onderwerp
*
uw naam
*
bedrijfsnaam
telefoon
email
*
bericht
*
 

Bas & Ferry wordt Fargeau…

Beste lezer,

Hartelijk dank voor het bezoeken van onze vernieuwde website. Mogelijk had u een andere naam en vormgeving verwacht. Dat kan kloppen, want vanaf januari 2015 gaan we verder onder de naam Fargeau en daar hoort ook een nieuwe website en huisstijl bij.

Verandert er nog meer dan alleen de naam en de website? Eigenlijk niet, de dienstverlening blijft precies zoals u het gewend bent van ons: persoonlijk en op maat!

Ferry, Rob, Tom, Henk en Thomas hopen u in 2015 weer volop van dienst te kunnen zijn!

Met vriendelijke groet,

Ferry Zonnevylle
Fargeau
050 313 26 00

×
Vacature PHP ontwikkelaar Groningen