FARGEAU

online procesoptimalisatie

FARGEAU
Damsterdiep 69B
9711SJ
Groningen
050 - 313 26 00
Ferry Zonnevylle Contactgegevens

Diensten

services.jpg

Bij Fargeau ontwikkelen we internetsoftware waarmee uw bedrijf kan groeien; wij analyseren en optimaliseren uw bedrijfsprocessen met behulp van slimme webapplicaties. Internettechnologie stelt uw bedrijf in staat om uw bedrijfsproces op een efficïentere en effectievere manier in te richten. Wij bedenken oplossingen die niet alleen besparingen, maar zelfs meerwaarde opleveren!

Om samen ervoor te zorgen dat uw bedrijf kan groeien zoals u dat wilt, bieden we de volgende diensten aan:

Besparing door meerwaarde

Een voorbeeld: een onderwijsinstelling heeft te maken met een aanzienlijke administratieve last. Studenten worden ingeschreven op cursussen, verhuisberichten verwerkt en resultaten moeten worden gecommuniceerd. Wanneer dit proces via internet loopt, kunnen studenten zélf hun eigen gegevens veilig inzien en wijzigen. Ze kunnen zónder tussenkomst van de onderwijsinstelling bijvoorbeeld hun cijfers inzien, zichzelf inschrijven op een cursus en peroons- en adresgegevens aanpassen.
De onderneming bespaart op deze manier veel kostbare arbeidstijd, terwijl de klanten deze vorm van service erg zullen waarderen. Het mes snijdt dus aan twee kanten!

Efficiënt gebruik van internettechnologie

U wilt uw bedrijf laten groeien en met behulp van internet besparingen realiseren? Wilt u meerwaarde creëren voor uw klanten, zodat u de voorprong op uw concurrentie behoudt?
Op basis van bestaande bedrijfsprocessen en de gewenste eindsituatie adviseert Fargeau hoe en waar internettechnologie doeltreffend toegepast kan worden binnen uw organisatie.
Of u nu een arbeidsintensief proces wilt automatiseren, uw interne applicaties wilt ontsluiten naar internet of producten online wilt verkopen; wij realiseren het!

Onze diensten

Om samen ervoor te zorgen dat uw bedrijf kan groeien zoals u dat wilt, bieden we de volgende diensten aan:

 

Bas & Ferry wordt Fargeau…

Beste lezer,

Hartelijk dank voor het bezoeken van onze vernieuwde website. Mogelijk had u een andere naam en vormgeving verwacht. Dat kan kloppen, want vanaf januari 2015 gaan we verder onder de naam Fargeau en daar hoort ook een nieuwe website en huisstijl bij.

Verandert er nog meer dan alleen de naam en de website? Eigenlijk niet, de dienstverlening blijft precies zoals u het gewend bent van ons: persoonlijk en op maat!

Ferry, Rob, Tom, Henk en Thomas hopen u in 2015 weer volop van dienst te kunnen zijn!

Met vriendelijke groet,

Ferry Zonnevylle
Fargeau
050 313 26 00

×
Vacature PHP ontwikkelaar Groningen