FARGEAU

online procesoptimalisatie

FARGEAU
Damsterdiep 69B
9711SJ
Groningen
050 - 313 26 00
Ferry Zonnevylle Contactgegevens

Medizon: CRM en Aedregistratie

medizon-banner-athena.png
  • AED-registratiesoftware
  • Real time AED monitoring
  • Gekoppeld aan 112-meldkamer

Sinds eind 2003 ondersteunen we Medizon met het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen door middel van slimme internetoplossingen. Medizon levert en registreert AED's (Automatische Externe Defibrillators) en is een certificeringsinstantie voor diverse bedrijfshulpverleningscursussen.

Aanleiding voor een kennismakingsgesprek met Bas & Ferry was de huidige administratieve applicatie.Deze applicatie, geschreven in Microsoft Access en bedacht en opgezet door Medizon zelf, voldeed niet meer.
Medizon groeide als bedrijf en daarmee nam de administratieve last aanzienlijk toe. Elke certificeringsaanvraag kwam op papier binnen en werd handmatig door twee personeelsleden verwerkt in de Access applicatie. Deze Access applicatie, hoe inventief ook opgezet, bleek niet mee te kunnen groeien. De administratie nam steeds meer tijd in beslag en aanpassingen aan het systeem gingen steeds moeizamer.

Ambitie

In een prettig kennismakingsgesprek kwam de ambitie van Medizon naar voren, zij wilden graag als hét certificeringsorgaan voor de bedrijfshulpverlening de concurrentie voorblijven. Met behulp van internettechnologie hebben we samen met Medizon een manier gevonden om niet alleen meerwaarde te bieden aan de klanten van Medizon (de onderwijsinstellingen en docenten), maar ook nog eens grote besparingen te realiseren!

Athena cursusregistratiesysteem

Voor Medizon hebben we een webapplicatie 'Athena' ontwikkeld waarin alle cursusgerelateerde gegevens worden geregistreerd. Een gedeelte van deze applicatie hebben we toegankelijk gemaakt voor de onderwijsinstellingen, een ander gedeelte voor de docenten. De docenten kunnen via internet inloggen om zo de door hun gegeven cursus met bijbehorende cursisten en resulaten te registreren. De onderwijsinstelling, waarbij deze docent is aangesloten, krijgt hier automatisch bericht van, waarna deze de ingevoerde gegevens kan nakijken en fiatteren. Medizon wordt hierna direct op de hoogte gesteld en kan met één druk op de knop de certificaten afdrukken. Voor Medizon een enorme tijdswinst; geen papieren stromen meer, geen handmatige verwerking van gegevens én geen (foutief) overgetypte gegevens. Ook voor de docenten en onderwijsinstellingen is er meerwaarde gecreëerd; dankzij de digitale en directe verwerking van de gegevens is er veel gemak en tijdswinst ontstaan. Winst aan alle kanten dus!

Groei

Medizon bleef (en blijft) groeien. Met groei ontstaan er nieuwe diensten en producten en verschuiven kerntaken. Een logisch gevolg hierop is de uitbreiding en aanpassing van bedrijfsprocessen. Wij zijn voortdurend nauw betrokken bij de ontwikkelingen van Medizon en adviseren ze regelmatig over hoe ze internettechnologie optimaal kunnen inzetten voor hun organisatie.

AED registratiesysteem

In de loop der jaren heeft Medizon het zwaartepunt van hun dienstverlening verplaatst naar de levering en registratie van AED's. Om dit traject optimaal op te zetten, waarbij administratieve handelingen geminimaliseerd worden terwijl het serviceniveau naar klanten hoog blijft, hebben we een extra online toepassing ingezet: AEDReg. Dit is een webbased registratiesysteem, waarmee Medizon, dealers en directe klanten AED's kunnen registreren. De applicatie is voorzien van track'n'trace-functionaliteit, zodat de AED's in detail gevolgd kunnen worden. Als extra service worden de dealers en klanten automatisch op de hoogte gesteld wanneer batterijen en/of elektroden aan vervanging toe zijn, in de toekomst zal het ook mogelijk zijn om software-updates te downloaden. Ook in deze applicatie kunnen de klanten van Medizon zélf hun gegevens onderhouden wat veel administratieve last bespaart bij Medizon.

screenshotathenaiihomepage.png

AED monitoring systeem

Het AED registratiesysteem is onlangs uitgebreid met een real time monitoring functie. AED's die buiten in speciale kasten hangen, worden voorzien van diverse sensoren. De sensorinformatie wordt uitgelezen en opgesalgen in het AED registratiesysteem. In dat systeem hebben we diverse alarmerings en notificatiemogelijkheden toegevoegd.

Op deze wijze wordt de conditie van de AED's permanent gemonitord en inzichtelijk gemaakt.

1-screenshottvmonitor.png

 

Ja, ik wil meer informatie over Medizon: CRM en Aedregistratie!

Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

onderwerp
*
uw naam
*
bedrijfsnaam
telefoon
email
*
bericht
*
 

Bas & Ferry wordt Fargeau…

Beste lezer,

Hartelijk dank voor het bezoeken van onze vernieuwde website. Mogelijk had u een andere naam en vormgeving verwacht. Dat kan kloppen, want vanaf januari 2015 gaan we verder onder de naam Fargeau en daar hoort ook een nieuwe website en huisstijl bij.

Verandert er nog meer dan alleen de naam en de website? Eigenlijk niet, de dienstverlening blijft precies zoals u het gewend bent van ons: persoonlijk en op maat!

Ferry, Rob, Tom, Henk en Thomas hopen u in 2015 weer volop van dienst te kunnen zijn!

Met vriendelijke groet,

Ferry Zonnevylle
Fargeau
050 313 26 00

×
Vacature PHP ontwikkelaar Groningen