FARGEAU

online procesoptimalisatie

FARGEAU
Damsterdiep 69B
9711SJ
Groningen
050 - 313 26 00
Ferry Zonnevylle Contactgegevens

Routebeschrijving

 

Vanaf A28 / A7 Joure

Vanaf het kruispunt Julianaplein gaat u de oostelijke ringweg op (Vanaf de A-7 rechtdoor, vanaf de A-28 rechtsaf). Op de ringweg neemt u de afslag Hoogezand en gaat op de afrit links voorsorteren om aan het einde van de afrit links af te slaan. U volgt de Europaweg tot aan het Damsterdiep (kruispunt na de brug), u kunt daar links de parkeergarage binnen rijden of links langs de parkeergarage iets door rijden om daar de eerste afslag links te nemen. Daar kunt u parkeren in de straat "Voor 't Voormalig klein Poortje". Het Fargeau kantoor vindt u aan de overkant van het water aan de Winschoterkade 10a.

Vanaf A7 Hoogezand

Via de A7 rijdt u Groningen binnen en ziet u direct de borden van het UMCG. U volgt de Europaweg tot aan het Damsterdiep (kruispunt na de brug), u kunt daar links de parkeergarage binnen rijden of links langs de parkeergarage iets door rijden om daar de eerste afslag links te nemen. Daar kunt u parkeren in de straat "Voor 't Voormalig klein Poortje". Het Fargeau kantoor vindt u aan de overkant van het water aan de Winschoterkade 10a.

Parkeren

Parkeren kunt u in de parkeergarage aan het Damsterdiep of op straat aan de Winschoterkade zelf of aan de overkant van de gracht in de straat Voor 't Voormalig klein Poortje.

 

 

Bas & Ferry wordt Fargeau…

Beste lezer,

Hartelijk dank voor het bezoeken van onze vernieuwde website. Mogelijk had u een andere naam en vormgeving verwacht. Dat kan kloppen, want vanaf januari 2015 gaan we verder onder de naam Fargeau en daar hoort ook een nieuwe website en huisstijl bij.

Verandert er nog meer dan alleen de naam en de website? Eigenlijk niet, de dienstverlening blijft precies zoals u het gewend bent van ons: persoonlijk en op maat!

Ferry, Rob, Tom, Henk en Thomas hopen u in 2015 weer volop van dienst te kunnen zijn!

Met vriendelijke groet,

Ferry Zonnevylle
Fargeau
050 313 26 00

×
Vacature PHP ontwikkelaar Groningen