FARGEAU

online procesoptimalisatie

FARGEAU
Damsterdiep 69B
9711SJ
Groningen
050 - 313 26 00
Ferry Zonnevylle Contactgegevens

Websites en webshops

Mojo CMS en Mojo Commerce zijn onze twee basis producten voor het ontwikkelen van uitgebreide websites en webshops.Het CMS biedt een veel gebruiksvriendelijkheid in het onderhouden van de website. Mojo Commerce is een geavanceerde webshop inclusief orderafhandeling, inkoopadviezen, verkoopfacturen, voorraadbeheer en koppelingen met pakketdiensten zoals DPD Delisprint.

Mojo Content Management

Internetgebruik heeft de laatste jaren een grote sprong voorwaarts gemaakt. Internetgebruikers van tegenwoordig stellen hoge eisen. Naast dat informatie direct toegankelijk én actueel dient te zijn, verwachten uw bezoekers ook service in de vorm van interactie; ze willen zélf hun gegevens raadplegen of wijzigingen kunnen doorvoeren, zonder papierwerk of lange wachttijden.Voor u is deze ontwikkeling alleen maar gunstig; op deze manier bespaart u veel kostbare tijd.Als basis voor al uw internetambities is er Mojo CMS om u te ondersteunen.

Meer lezen…

jandoets.jpg

Mojo Commerce

Dankzij internet is uw afzetmarkt enorm vergroot. Uw klanten hoeven uw winkel niet meer fysiek te bezoeken en kunnen daardoor uit heel Nederland, Europa of zelfs de hele wereld komen. Naast een nieuwe potentiële klantenkring is er (helaas) ook veel nationale -en internationale- concurrentie voor u bijgekomen. Met behulp van Mojo Commerce neemt én behoudt u een flinke voorsprong en laat u uw omzet aanzienlijk stijgen!

Meer lezen…

woldring-porselein.png
 

Bas & Ferry wordt Fargeau…

Beste lezer,

Hartelijk dank voor het bezoeken van onze vernieuwde website. Mogelijk had u een andere naam en vormgeving verwacht. Dat kan kloppen, want vanaf januari 2015 gaan we verder onder de naam Fargeau en daar hoort ook een nieuwe website en huisstijl bij.

Verandert er nog meer dan alleen de naam en de website? Eigenlijk niet, de dienstverlening blijft precies zoals u het gewend bent van ons: persoonlijk en op maat!

Ferry, Rob, Tom, Henk en Thomas hopen u in 2015 weer volop van dienst te kunnen zijn!

Met vriendelijke groet,

Ferry Zonnevylle
Fargeau
050 313 26 00

×
Vacature PHP ontwikkelaar Groningen