FARGEAU

online procesoptimalisatie

FARGEAU
Damsterdiep 69B
9711SJ
Groningen
050 - 313 26 00
Ferry Zonnevylle Contactgegevens

SPO elektronische leeromgeving

dlo.png
  • Studentenadministratie
  • Inzicht in de cijferlijsten
  • Prikbord voor studenten
  • Ondersteunend bij het onderwijs
  • Inschrijven voor college's en tentamens

De belangrijkste taak van het SPO is het geven van onderwijs. De stichting verzorgt de HBO opleiding: HPO/HSAO (Hoger Pedagogisch en Sociaal-Agogisch Onderwijs). Ook verzorgt de HPO/HSAO een academische route waarmee studenten kunnen doorstromen naar de masterroutes algemeen pedagogische wetenschappen en onderwijskunde van de Rijksuniversiteit Groningen.

Voor SPO hebben we een elektronische leeromgeving ingericht. Deze elektronische leeromgeving richt zich op drie partijen, in de eerste plaatst op de studenten, de tweede plaats de docenten en uiteraard ook op de organisatie zelf.

Ondersteunend bij het onderwijs

Alle docenten kunnen inloggen op de elektronische leeromgeving. Daar hebben ze de mogelijkheid om lesmateriaal up te loaden. Denk bijvoorbeeld aan sheets, syllabi, proeftentamens, et cetera.

Inschrijven voor college's en tentamens

Het secretariaat heeft alle vakken van de verschillende opleidingen ingevoerd in de elektronische leeromgeving. Dit zorgt ervoor dat studenten niet alleen kunnen zien welke vakken er zijn en wanneer de college's en tentamens gehouden worden, maar ook dat ze zich aan en af kunnen melden voor deze college's en tentamens.

Docenten hebben uiteraard inzicht in en kunnen op die manier eenvoudig zien welke studenten aanwezig zijn bij hun college's.

Elektronische leeromgeving student inschrijven op vakken

Inzicht in de cijferlijsten

Docenten kunnen alle resultaten in de elektronische leeromgeving invoeren. Dit zorgt voor een gedegen administratie maar ook bespaart het een hoop moeite in het communiceren naar de studenten toe. De studenten kunnen namelijk al hun resultaten permanent inzien.

Communicatiemiddel

De elektronische leeromgeving is erg geschikt als communicatiemiddel. De biedt docenten de mogelijkheid om in 1x alle studenten te mailen voor een bepaald college of vak. Daarnaast kunnen zowel de docenten als het secretariaat mededelingen invoeren die de studenten te zien krijgen zodra ze inloggen.

Prikbord voor studenten

Naast mededelingen van de docenten en het secretariaat, heeft de elektronische leeromgeving voor de studenten ook een prikbord. Dit prikbord wordt vooral gebruikt voor het uitwisselen van kennis of het aanbieden van gebruikte studieboeken.

Diverse aanmeldformulieren

Studenten melden zich elk jaar aan. Vanwege regelmatig wijzigende regelgeving kent de digitale leeromgeving diverse aanmeldformulieren met elk hun eigen studiekosten berekening per opleiding.

Het is zelfs mogelijk dat studenten niet een opleiding volgen, maar slechts enkele vakken. Ook daar is een apart aanmeldformulier voor ontwikkeld.

Studentenadministratie

Hoewel de elektronische leeromgeving vooral gericht is op ondersteunende werkzaamheden in het onderwijsproces, is het ook uitermate geschikt als studentenadministratie. Zo zijn alle relevante gegevens direct voor het secretariaat op te vragen.

 

Ja, ik wil meer informatie over SPO elektronische leeromgeving!

Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

onderwerp
*
uw naam
*
bedrijfsnaam
telefoon
email
*
bericht
*
 

Bas & Ferry wordt Fargeau…

Beste lezer,

Hartelijk dank voor het bezoeken van onze vernieuwde website. Mogelijk had u een andere naam en vormgeving verwacht. Dat kan kloppen, want vanaf januari 2015 gaan we verder onder de naam Fargeau en daar hoort ook een nieuwe website en huisstijl bij.

Verandert er nog meer dan alleen de naam en de website? Eigenlijk niet, de dienstverlening blijft precies zoals u het gewend bent van ons: persoonlijk en op maat!

Ferry, Rob, Tom, Henk en Thomas hopen u in 2015 weer volop van dienst te kunnen zijn!

Met vriendelijke groet,

Ferry Zonnevylle
Fargeau
050 313 26 00

×
Vacature PHP ontwikkelaar Groningen