FARGEAU

online procesoptimalisatie

FARGEAU
Damsterdiep 69B
9711SJ
Groningen
050 - 313 26 00
Ferry Zonnevylle Contactgegevens

Over ons

Kantoor Fargeau interieur, Damsterdiep 69B Groningen

FARGEAU: Een gedreven en betrokken organisatie die slimme internetoplossingen bedenkt én ontwikkelt. Met onze maatwerk software worden besparingen en meerwaarde gerealiseerd!

Met veel plezier bedenken én ontwikkelen we al meer dan 15 jaar slimme internetoplossingen voor onze klanten. We combineren onze kennis en ervaring in de IT en bedrijfskunde met voor ons belangrijke waarden zoals persoonlijke benadering en heldere begrijpelijke taal. Zo gaan we een persoonlijke werkrelatie aan waarbij we streven naar een langdurige en prettige samenwerking met onze relaties.

Menselijk & doelgericht

We communiceren op een menselijke manier, waarbij we het informele contact zeer belangrijk vinden. In onze visie is het hebben van een goede relatie belangrijk om efficiënt met elkaar te kunnen samenwerken. Door de combinatie van ons kennisniveau én de prettige relatie hebben we aan een half woord genoeg.

Nuchter & puur

Onze kwaliteit is het snel en direct naar de kern kunnen gaan van dat wat nodig is of gevraagd wordt. Deze kwaliteit uit zich in de communicatie, maar ook in onze oplossingen. Onze adviezen zijn helder en begrijpelijk, onze software is intuïtief en overzichtelijk.

Actief & betrokken

We zijn erg sterk in het inleven in de situatie van onze klanten. We leren graag over hoe uw organisatie functioneert, wat er speelt en wat er allemaal mogelijk is. Na het afronden van een succesvol traject, blijven we graag betrokken. We denken actief met u mee en adviseren u over hoe u internet nog beter kunt inzetten.

Projecten

Door de jaren heen hebben we al vele bedrijfsprocessen mogen ontsluiten via het internet. Neem een kijkje bij de projecten voor een aantal voorbeelden.

Ja, ik wil meer informatie over Fargeau!

Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

onderwerp
*
uw naam
*
bedrijfsnaam
telefoon
email
*
bericht
*
 

Bas & Ferry wordt Fargeau…

Beste lezer,

Hartelijk dank voor het bezoeken van onze vernieuwde website. Mogelijk had u een andere naam en vormgeving verwacht. Dat kan kloppen, want vanaf januari 2015 gaan we verder onder de naam Fargeau en daar hoort ook een nieuwe website en huisstijl bij.

Verandert er nog meer dan alleen de naam en de website? Eigenlijk niet, de dienstverlening blijft precies zoals u het gewend bent van ons: persoonlijk en op maat!

Ferry, Rob, Tom, Henk en Thomas hopen u in 2015 weer volop van dienst te kunnen zijn!

Met vriendelijke groet,

Ferry Zonnevylle
Fargeau
050 313 26 00

×
Vacature PHP ontwikkelaar Groningen