FARGEAU

online procesoptimalisatie

FARGEAU
Damsterdiep 69B
9711SJ
Groningen
050 - 313 26 00
Ferry Zonnevylle Contactgegevens

Projecten

Nieuwsgierig naar ons werk?

Hieronder beschrijven we enkele interessante projecten. De verschillende voorbeelden laten goed zien hoe met slimme internetoplossingen de kwaliteit en efficiënte van de bedrijfsprocessen verbeterd kunnen worden terwijl teglijkertijd de klanttevredenheid toeneemt.

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden of wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op!

Promovendus kwaliteits- en volgsysteem

Hora Finita is een compleet en veelzijdig PhD-volgsysteem. Het vervangt de diverse promotie-volgsystemen die de afzonderlijke faculteiten van de RUG gebruikten. Daarbij ligt de focus op gebruiksvriendelijkheid en kwaliteitsmanagement.

Meer lezen…

banner-hora-finita-promovendusvolgsysteem2.jpg

Analyse van wetenschappelijke publicaties

De Top Publication Tool analyseert publicaties uit verschillende databases en vergelijkt deze met informatie over de journals. Deze analyses kunnen gebruikt worden om op verschillende aggregatieniveaus uitspraken te doen over de wetenschappelijke output.

Meer lezen…

tpt-publicatie-analyse.png

Medizon: CRM en Aedregistratie

Sinds eind 2003 ondersteunen we Medizon met het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen door middel van slimme internetoplossingen. Medizon levert en registreert AED's (Automatische Externe Defibrillators) en is een certificeringsinstantie voor diverse bedrijfshulpverleningscursussen.

Meer lezen…

medizon-dashboard.jpg

SPO elektronische leeromgeving

De belangrijkste taak van het SPO is het geven van onderwijs. De stichting verzorgt de HBO opleiding: HPO/HSAO (Hoger Pedagogisch en Sociaal-Agogisch Onderwijs). Ook verzorgt de HPO/HSAO een academische route waarmee studenten kunnen doorstromen naar de masterroutes algemeen pedagogische wetenschappen en onderwijskunde van de Rijksuniversiteit Groningen.

Meer lezen…

Elektronische leeromgeving student inschrijven op vakken
 

Bas & Ferry wordt Fargeau…

Beste lezer,

Hartelijk dank voor het bezoeken van onze vernieuwde website. Mogelijk had u een andere naam en vormgeving verwacht. Dat kan kloppen, want vanaf januari 2015 gaan we verder onder de naam Fargeau en daar hoort ook een nieuwe website en huisstijl bij.

Verandert er nog meer dan alleen de naam en de website? Eigenlijk niet, de dienstverlening blijft precies zoals u het gewend bent van ons: persoonlijk en op maat!

Ferry, Rob, Tom, Henk en Thomas hopen u in 2015 weer volop van dienst te kunnen zijn!

Met vriendelijke groet,

Ferry Zonnevylle
Fargeau
050 313 26 00

×
Vacature PHP ontwikkelaar Groningen